Kollektioner
15296
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15296,theme-bridge,bridge-core-3.0.1,woocommerce-no-js,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,columns-3,qode-theme-ver-28.5,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-6

Efterår 2021

Gua Sha og værktøj

Det er tid til at opgradere din hjemmespa-rutine! Vi er nu klar med spændende nyheder til sortimentet i form af både Gua Sha sten i forskellige former og krystaltyper, Jade Roller samt Cryo Sticks. Hvis du ikke har hørt om disse værktøjer før, så kan vi godt afsløre, at de er et must-have til hudplejerutinen for at opnå en komplet følelse af selvforkælelse.

Sommer 2021

Lash & Brow Growth Serum

Gennem den seneste tid har der været en stigende efterspørgsel på de populære vippeserummer. De består af lette, koncentrerede formler som påføres direkte langs vippekanten. Med et vippeserum får du mulighed for at få lange smukke vipper, der ville gøre selv Bambi misundelig – helt uden brug af falske øjenvipper. Vippeserummet booster din naturlige skønhed med de vipper, du altid har drømt om – selv når makeuppen er fjernet.