Om os
15302
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15302,theme-bridge,bridge-core-3.0.1,woocommerce-no-js,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,columns-3,qode-theme-ver-28.5,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-6
Velkommen til

Nãmaka Rituals

Nãmaka Rituals er en dansk serie lanceret i 2021 med en klar mission om at bringe mere velvære og balance ind i din daglige hudplejerutine. Sortimentet består af rene, effektive og funktionelle produkter – og så endda til priser, hvor de fleste kan være med. Serien er skabt til dig, der ønsker lidt ekstra forkælelse i hverdagen.

SKØNHEDSPLEJE MED FOKUS PÅ VELVÆRE

Det er vigtigt at være i balance med sine chakraer, men i en moderne og travl hverdag kan det ofte være en udfordring. Måske du ikke har hørt begrebet ”chakra” før, men kort fortalt står chakra for de 7 vigtigste energicentre i vores krop. Når de kommer ud af balance, så kommer vores fysiske og mentale sundhed også ud af balance. Vi tror på, at den naturlige skønhed skal blomstre indefra, og med Nãmaka Rituals vil vi hjælpe dig til at bringe den frem. Vi er nemlig smukkest, når vi har det godt. Vores produkter er designet til at give dig selvforkælelse på højeste plan i form af afslappende wellness-oplevelser hjemmefra.

ET BRAND MED DIG I CENTRUM

Det er vigtigt for os at passe godt på din hud, så for os er det en selvfølge, at vi vælger gode og naturlige ingredienser til vores produkter. Vi er passionerede omkring dig og dit helbred, og derfor sikrer vi os, at alle vores produkter er gennemarbejdede og kvalitetssikrede, før de når hjem i dit badeværelse. Med Nãmaka Rituals vil vi gøre dine skønhedsrutiner nemmere, mere effektive og mere afslappende.

MED RØDDER I HAWAIIANSK MYTOLOGI

I Hawaiiansk mytologi er Nãmaka en havgudinde, og med havet som symbol på liv, fornyelse og reflektion indkapsles kernen i Nãmaka Rituals. Det endeløse hav med blide bølgestrejf giver tid til ro og fordybelse – en fornemmelse som vi ønsker at genskabe hjemme hos dig.

 

Med Nãmaka Rituals vil vi værne om din naturlige skønhed og balance.