How-to guide: Sådan bruger du din Gua Sha sten
15671
post-template-default,single,single-post,postid-15671,single-format-standard,theme-bridge,bridge-core-3.0.1,woocommerce-no-js,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,columns-3,qode-theme-ver-28.5,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-6

How-to guide: Sådan bruger du din Gua Sha sten

Har du prøvet de populære Gua Sha sten? Gua Sha sten er effektive til at løfte, forme og konturere dit ansigt, mens de nænsomt bruges til at massere ansigt og krop. De hjælper dig til at få gang i blodcirkulationen, fjerne affaldsstoffer, spændinger og bidrage til lymfedrænage. Som resultat vil du opleve en opfrisket hud med bedre glød samt færre rynker.

Stenene fås i flere forskellige former, hvor deres bløde krumninger gør dem nemme at stryge over huden. I Nãmakas sortiment finder du Gua Sha sten i fem forskellige former, og udvalget byder på krystaltyperne Rosenkvarts, Sort Obsidian og Grøn Aventurin.

Kom godt i gang med din Gua Sha

Er Gua Sha nyt for dig, så kan det godt være lidt uoverskueligt at finde ud af, hvordan man kommer ordentligt i gang. Derfor har vi sammensat en lille guide til dig herunder.

TIP!: Sørg altid for at du har drukket godt med vand både før og efter din Gua Sha massage. Det vil hjælpe lymfesystemet med at frigive affaldsstoffer fra huden

Anvendelse:

Trin 1: Rens dit ansigt og påfør olie, balm eller creme, så stenen kan glide let hen over huden. Massér godt ind. 

Trin 2: Træk vejret stille og roligt mens du bevæger din Gua Sha langsomt hen over huden. Mærk roen falde over dig.

• Ansigt: Brug et moderat tryk og stryg fra midten af ansigtet. Arbejd dig ud mod begge sider.

• Hals og kæbe: Brug et moderat tryk og stryg opad mod tyngdekraften. 

• Pande: Brug et moderat tryk og stryg din Gua Sha fra midten og ud. Du kan også stryge op og ned eller fra side til side.

• Mellem øjnene:  Brug et moderat tryk og stryg op og ned mellem øjnene.                                                         

• Under øjnene: Brug et let tryk og stryg fra næseroden og ud. Brug et moderat tryk ved ydersiden af øjnene og stryg opad mod tyngdekraften.                     

• Kroppen: Stryg med moderat tryk i alle retninger på kroppen.            

Trin 3: Når du er færdig med at bruge din Gua Sha sten, skal du huske at rengøre den for at forhindre bakterievækst. Din Gua Sha bør rengøres med mild sæbe og koldt vand

Hvad betyder de forskellige krystaltyper?

De forskellige krystaltyper siges at holde en moderne kraft, hvis du er spirituelt troende. Hvilken krystaltype du vælger, er helt og aldeles dit eget valg – du kan vælge sten efter dens spirituelle virkning, eller du kan helt simpelt bare gå efter det udseende, der tiltaler dig mest.  

I Nãmakas sortiment finder du tre forskellige krystaltyper:                                         

Rosenkvarts symboliserer kærlighed og giver dig en beroligende og harmonisk energi. Rosenkvarts er en af de mest udbredte typer krystalsten, da de siges at kunne åbne dit hjerte chakra.

Sort Obsidian hjælper dig med at afværge negative følelser og energi, samtidigt med at den lader dig give slip på spændinger i musklerne. Den sorte krystal er særligt kendt for sine helende og rensende egenskaber.

Grøn Aventurin er kendt som ”hjertes healer”, og den har en beroligende energi, der kan give selvsikkerhed til at komme frem i livet og tage nogle chancer.  Den bruges til at aktivere dit hjertechakra for indre harmoni samt generel og emotionel velvære.

Hvor ofte skal jeg bruge min Gua Sha sten?

Ligesom med mange andre ting, så vil du opleve de bedste resultater, hvis du bruger din Gua Sha sten på regelmæssig basis – gerne hver dag. Vi ved godt, at tiden forsvinder hurtigt i en travl hverdag, så hvis du kan sætte tid af to til tre gange om ugen, så vil det også være en helt passende mængde. Find en rutine der passer ind i din hverdag, og invester tiden i dig selv. En Gua Sha massage er den helt perfekte måde at opnå en komplet fornemmelse af selvforkælelse og hjemmespa.

Du kan se hele vores udvalg af Gua Sha sten her.