Første lancering fra Nãmaka Rituals
5
post-template-default,single,single-post,postid-5,single-format-standard,theme-bridge,bridge-core-3.0.1,woocommerce-no-js,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,columns-3,qode-theme-ver-28.5,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-6

Første lancering fra Nãmaka Rituals

Vi lancerer vores bud på et vippeserum med vores nye Lash & Brow Growth Serum. Lash & Brow Growth Serum er et parfumefrit og vegansk serum, der stimulerer hårvæksten i både vipper og bryn. Du vil opleve en øget længde på håret efter 4 uger, og en vækst i antal nye hår efter 8 uger.

Gennem den seneste tid har der været en stigende efterspørgsel på de populære vippeserummer. De består af lette, koncentrerede formler som påføres direkte langs vippekanten. Med et vippeserum får du mulighed for at få lange smukke vipper, der ville gøre selv Bambi misundelig – helt uden brug af falske øjenvipper. Vippeserummet booster din naturlige skønhed med de vipper, du altid har drømt om – selv når makeuppen er fjernet.

Nãmaka Lash & Brow Growth Serum består at nøje udvalgte ingredienser, og kan anvendes på alle hudtyper. Det kan især være effektivt hos personer, der naturligt har korte øjenvipper, der nemt knækker.

Hovedingrediensen i den potente formel er Capixyl, som er et kompleks innovativt biomimetisk peptid, der bidrager til en stimuleret hårvækst og reducering af hårtab. På ingredienslisten vil du også finde økologisk glycerin, ekstrakt af amarant, gurkemeje og hydrolyseret hvedeprotein, som bidrager med blødgørende, fugtgivende og styrkende egenskaber.

Vippeserummet er den første produktlancering fra Nãmaka Rituals, og vi glæder os meget til at kunne præsentere flere produkter fra sortimentet. Missionen for Nãmaka er at bringe mere velvære og balance ind i din daglige hudplejerutine – men til priser, hvor de fleste kan være med. Læs mere om os her.